Tutorial Google Adwords Romania-inserare cuvinte cheie dinamice

O funcție avansată de Anunțuri Google care actualizează în mod dinamic textul dvs. publicitar pentru a include unul dintre cuvintele dvs. cheie care se potrivește cu termenii de căutare ai unui client.

Pentru a utiliza această caracteristică în anunțurile dvs., introduceți o bucată de cod specială în textul dvs. publicitar. De exemplu, să spunem că derulați o campanie de publicitate a magazinului dvs. de bomboane și aveți un grup de anunțuri care vă promovează produsele cu bomboane de ciocolată.

Fragmentul de cod pe care îl veți introduce în textul dvs. publicitar poate arăta astfel: {KeyWord: Chocolate}. Făcând acest lucru, înseamnă că atunci când un cuvânt cheie nu poate fi introdus în anunțul dvs., vom introduce în schimb Ciocolată.

Apoi, când un client folosește unul dintre cuvintele dvs. cheie în căutarea sa, Google Ads înlocuiește automat codul cu cuvântul cheie care a declanșat anunțul.

Această caracteristică vă permite să aveți un anunț care să pară diferit clienților, în funcție de termenii de căutare, făcând anunțurile dvs. să pară mai relevante și mai utile.

Inserarea cuvintelor cheie este o funcție avansată de anunțuri Google, deci asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile.

#tutorial #curs #google #ad #adwords #romania

Freelancer SEO si Web Designersource