Învață sa construiești Campanii Google ADS (Adwords) in 5 zile
Cumpăra cursul aici:
GoldenSite: https://goldensite.ro/produs/adwords-intensiv?SXMz0ZHBiXE
Udemy: https://www.udemy.com/course/google-ads-pentru-incepatori-5-zile-de-campanie-reala/?referralCode=5DF7F93DE5059D425FE4
Emag: https://www.emag.ro/curs-google-ads-adwords-in-romana-goldensite-4-ore-0-9-gb-format-dvd-hd-durata-de-studiere-5-zile-gs-dvd-004-1/pd/D0NLH9BBM/

Grupul Adwords Romania pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/AdwordsRomania/
Articole Adwords: https://goldensite.ro/category/google/adwords
Playlist Promovare Adwords pe Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLcoiZVk2FlgEX7N1pCj9Nm1986pq9tnDN

In acest video veți învăța cum sa creezi o campanie google adwords și setările acesteia. Care sunt opțiunile pentru o campanie adwords. Cum sa adaugi locația. Care sunt strategiile unei campanii adwords. Metode de difuzare in adwords.

Aici găsești articolul http://goldensite.ro/google/adwords/campanie-de-cautare

In articolul anterior am vorbit un pic despre campanii adwords si cum sa vezi daca campania ta este profitabila sau nu. http://goldensite.ro/blog/google/adwords/1-0-campanii-adwords-cum-sa-creezi-o-campanie-eficienta-in-google-adwords
In acest articol noi o sa cream o campanie adwords de căutare.
Cum sa creezi o campanie de căutare în google adwords?
Astăzi adwords încearcă sa segmenteze campaniile astfel încât promovarea sa fie mai ușor de controlat. Înainte erau 2 tipuri de campanii:
Campanie de căutare și Campanie de Display. Insa astăzi sunt deja peste 6 tipuri de campanii. O sa discutam si despre restu. Acum însa ne concentram pe campania de căutare.
In panoul nostru de administrare google adwords apăsăm butonul rosu pe care scrie CAMPANIE.
Din lista selectam „Numai Rețeaua de căutare”
In următoarea fereastra noi avem de făcut câteva setări de baza ale unei campanii.
Ca sa înțelegeți mai bine ce înseamnă o campanie și care ar fi denumirea, o sa va descriu câteva setări care se fac într-o campanie si in acest fel veti da seama la ce nivel se creaza o campanie. Intr-o campanie se definește bugetul zilnic care se consuma pentru campania respectiva, zona geografica în care va fi afișată o campanie, pe ce dispozitive sa se afișeze reclama, suma per click, cu toate ca asta se poate modifica și la nivel de grup și cuvânt cheie, și tot felul de extensii de anunțuri.
Eu structurez in felul urmator – pentru fiecare produs/serviciu creez o campanie de cautare separat si o denumesc in felul urmator
1.1-Nume Campanie-Căutare
1.1 – îmi permite sa ordonez campaniile astfel încât sa nu fie un haos. Pentru ca vor urma și celelalte campanii. De exemplu 1.2 Campanie de Display
Nume Campanie – este deja campania în sine care de multe ori este numele produsului sau serviciului.
Căutare – înseamnă tipul campaniei.
Numele campaniei.
Introducem numele campaniei adwords. Il scriem in asa fel incat sa fie usor de inteles. Dupa modelul de mai sus, un numar de ordin, nume produs/serviciu si tipul campaniei.
Tip campanie
Bifam – Toate funcțiile – Toate funcțiile și opțiunile disponibile pentru Rețeaua de căutare – aceasta ne permite sa beneficiem de toate functiile din campania de cautare adwords. Celelalte optiuni sunt mai specifice pentru anumite directii de afisare.
Import campanie existenta
Aici putem alege sa importam toate setările dintr-o campanie adwords existenta, in caz ca avem deja setata o campanie de adwords.
Retele.
Campania de căutare google adwords se afișează în motorul de căutare google, însă exista i parteneri care au adaugat pe site-ul lor motorul de cautare de la google. Ce inseamna asta? Adica proprietarul unui site in loc de motorul de cautare obisnuit de pe site, poate adauga motorul de la google pe site-ul sau, si cand cineva cauta ceva in casuta de cautare, persoanei respective i se vor afisa rezultatee din motorul de cautare google.
Dispozitive
Aici in mod normal ar trebui sa avem opțiunea sa selectam tipurile de dispozitive pe care sa afisam anunturile noastra, insa nu avem de bifat nimic. Oricum la nivel de anunt putem selecta sa se afiseze un anunt anume doar pe tablete si dispozitive mobile.
Locații
Aici noi alegem locatia, adica unde sa se afiseze anuntul nostru. In caz ca serviciul nostru, il prestam doar intr-o zona anume, atunci dam click pe „Doresc sa aleg”. Si in casuta de mai jos introducem orasul sau tara.
De exemplu eu am incercat sa caut „Bucuresti Sector 3” insa google nu stie asa ceva.
Si cum adaugăm în acest caz o zona anume în google adwords?
Apăsăm butonul „Căutare avansata” în dreptul căsuței de căutare, unde am scris mai devreme București Sector 3.
In fereastra deschisa noi avem harta lumii unde putem naviga exact la zona care ne interesează și sa adaugăm direcționare către o zona cu o raza anumite în km.
Setare Limbi, Strategii de licitare, extensii de anunțuri.
Limbi.

Continuarea articolului aici http://goldensite.ro/google/adwords/campanie-de-cautare

source


Warning: A non-numeric value encountered in /home/seofgvbf/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352